לןגן

מתכון קליל וכיפי לתפוחי אדמה אפויים

מאת: דניאל טרמפורוש כהן, פורסם: 30/06/2023 | 12:57
מתכון קליל וכיפי לתפוחי אדמה אפויים

תקציר המתכון: מתכון סופר קל וטעים בטירוף :)

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה :

  2. מחממים תנור מראש ל-180 על תוכנית גריל .

  3. קולפים את התפוחי אדמה, שמים אותם בקערה ושופכים מעט שמן זית, מתבלים במלח גס,מעט פלפל שחור, טימין,שום גבישי ואבקת מרק עוף, ומוסיפים את הבצל שחתוך לעיגולים .

  4. מערבבים הכל ביחד ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור עד שהתפוחי אדמה רכים ושחומים מעט .

  5. בתאבון ❣️