תקציר המתכון: מתכון סופר קליל טעים ומהיר לארוחת שישי או סתם לאמצע שבוע
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
אופן הכנה :
חותכים לרצועות את הבצל ואת הגמבה.
בקערה שמים את העוף הטחון ומתבלים: מלח, פלפל שחור, כמון,פפריקה אדומה, בהרט, תבלין לבשר ופירורי לחם, מערבבים הכל ביחד ויוצרים כדורים- חשוב לשים קערה קטנה עם מים ולהרטיב את הידיים על מנת שיהיה קל ליצור כדורים אחרת הם נדבקים לידיים .
בסיר עם שמן מטגנים את הבצל והגמבה עד שהבצל מתחיל להזהיב ומתחילים לשים את הכדורים בסיר ומכסים את הסיר .
לאחר מספר דקות מוסיפים לסיר 2 כפות רסק עגבניות ומנמיכים את האש, משאירים על בערך חצי שעה את הסיר על הגז .
בתאבון 💕🥰🌸