לןגן

קוסקוס עם פיצוחים , צימוקים, חמוציות

מאת: חנה גולן, פורסם: 16/06/2023 | 13:34

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שופכים את תוכן שקיות הקוסקוס לתוך קערה גדולה, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים שבחלקם הם המיים שהושרו בהם )הצימוקים וגם סוכר חום שהומס) , 1/2 כפית מלח, 3 כפות שמן זית ו-2 כפות החמאה. מערבבים היטב ומכסים במגבת למשך 10 דקות.

  2. קולים את כל שאר הרכיבים למעט הסוכר, הצימוקים והחמוציות.

  3. את הצימוקים והחמוציות משרים ב-1/4 כוס מים.

  4. מערבבים שוב ומוסיפים את כל שאר הרכיבים.

  5. מערבבים הכול, וזהו,,,,