לןגן

פסטה פטריות ממכרת מושלמת כתוספת לארוחה בשרית של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 12/06/2023 | 06:04
פסטה פטריות ממכרת מושלמת כתוספת לארוחה בשרית של סבתא לאה

תקציר המתכון: פסטה ברוטב משגע שלא תוכלו להפסיק לאכול! מתכון פשוט מהיר, כל אחד יכול. וכן אפשר גם ללא גלוטן.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  2. מוציאים כוס מהמים שהפסטה בושלה ושמים בצד

  3. מעבירים למסננת, שוטפים ומסננים היטב, מזלפים 2 כפות שמן זית או 2 כפות שמן קנולה ומערבבים היטב

  4. במקביל, מחממים בסיר רחב (סיר סוטאז') את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה

  5. מוסיפים את שיני השום והפטריות ומטגנים על להבה בינונית עד שהפטריות מזהיבות מעט ומצטמצמות

  6. מוסיפים את הפסטה המבושלת, יוצקים את מיי בישול הפסטה, רוטב סויה, רוטב טריאקי, אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל שחור, צ'לי גרוס, מערבבים היטב בעזרת 2 כפות, טועמים אם צריך מתקנים תיבול ומגישים

  7. זהו חברות וחברים תיהנו

  8. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה