תקציר המתכון: מרק קובה במיה בשיטה מהירה סמדר יפרח
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
המרק - אני מטגנת את הבצל עם השמן עד להזהבה קלה, אני מוסיפה את הבמיה ומטגנת מעט, שמו לב - אם הבמיה טריה לשטוף היטב ולייבש היטב על מגבת, ולהסיר בעדינות את קצה העוקץ.
אני מוסיפה 3 כפות רסק עגבניות ומערבבת מעט, אני מוסיפה 2 עגבניות מגוררות על פומפיה ומערבבת, אני מוסיפה כ-1/4 כוס מיץ לימון, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח ומערבבת, אפשר להוסיף 2 כפות סוכר, אני מוסיפה מים חמים ומערבבת, ומביאה לרתיחה, אני טועמת ואם צריך אני מוסיפה עוד מיץ לימון, מלח ופלפל שחור (תלוי בגודל הסיר וכמה מים שמים).
הבשר - לשים בקערה את כל המצרכים של הבשר ולערבב לתערובת אחידה.
בקערה אחרת - לשים 2 ביצים עם מעט מלח ולערבב היטב.
ובקערה השלישית - סולת.
הקובה - אני לוקחת חלק מהבשר ומגלגלת לכדור, אני שמה את כדור הבשר בקערת הביצים, ומצפה מכל הכיוונים, ומעבירה לקערת הסולת ומצפה מכל הכיוונים, ושוב פעם לקערת הביצים ולקערת הסולת, ושמה את הכדור המצופה במרק הרותח.
שימו לב - יד אחת בקערת הסולת, ויד שניה בקערת הביצים.
אני מוסיפה למרק צרור כוסברה קצוצה ומערבבת בעדינות, אני מנמיכה את האש לבינונית, מכסה במכסה - מעט פתוח, ומבשלת עוד כ-20 דקות.
למחרת - המרק יותר טעים.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨