תקציר המתכון: הרולאפס של המרוקאים😅 סיגר קראנצ' במילוי קוקוס סיון מלול אסולין
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לסירופ המתוק נבשל את הסוכר עם המים והמיץ לימון כ 20 דק' מהרגע שהסוכר נמס.
כשהסירופ מוכן, בקערה נפרדת, נשים את הקוקוס, החלבונים הגרידת לימון והסירופ דבש אבל בכפות עד שמתקבלת עיסה נוחה לגלגול.. בערך 6 כפות מה שיכנס עד לעיסה לא פירורית אלה כמו פלסטלינה ורק אז נמלא את הסיגרים.(את שאר הסירופ נשאיר לטבילה של הסיגרים)❤️סיון מלול❤️
נפשיר את העלי סיגר במקרר יום קודם לכן נחצה אותם באמצע לצורה של חצי ירח נניח הכל בערימה אחד על השני
לגלגול: ניקח כמות של קוקוס בעובי ובאורך של אצבע נניח על הקצה העגול נקפל למרכז על הקוקוס את 2 הצדדים של עלה הסיגר נגלגל ונהדק את הקצה עם ה"דבק" קמח❤️סיון מלול❤️
ל"דבק קמח" נערבב 2 כפות קמח עם מעט מים עד שמתקבל כמו קרם דביק
לאחר שהכל מוכן נטגן אותם משניי הצדדים להשחמה יפה נניח על רשת ונטבול בסירופ
תהנו ❤️סיון מלול❤️