לןגן

מתכון לפסטה עם טוויסט בתיבול

מאת: דניאל טרמפורוש כהן, פורסם: 08/05/2023 | 16:33

תקציר המתכון: פסטה שנראית רגילה אבל עם טוויסט קטן שהופך הפסטמה לכל כך טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. ✨️ אופן הכנה :

  2. מרתיחים על הגז מים עם מלח- בערך כף גדושה (מזכירה שמדובר על חצי חבילה) וכשהמים רותחים שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים כל כמה דקות .

  3. חותכים בצל ושום לקוביות קטנות .

  4. על הגז שמים סיר עם שמן וכשהשמן מתחיל להתחמם להוסיף בצל, אחרי שהבצל מתחיל להיות מעט שקפקף להוסיף את השום ואז את הרסק ומתבלים : מעט מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, חצי כפית סוכר והטוויסט שאני ממליצה שלא לוותר עליו : שום גבישי 😍😍 (לשים בנדיבות) , מערבבים הכל ביחד וכשהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לתערובת ומערבבים על להבה נמוכה (המלצה שלי : תאכלו את הפסטה עם בצל מטוגן- בלי קשר לבצל בפסטה, זה ישדרג לכם עוד את המנה).