תקציר המתכון: פיצה ביתית וסופר קלה להכנה
קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מתכון לפיצה ביתית :
הכמות מתאימה לתבנית 1 עגולה, במידה ורוצים יותר מתבנית 1 פשוט להכפיל כמויות .
* אני אוהבת את הבצק של הפיצה עבה, מי שאוהב בצק דק יכול להכין גם בתבנית של תנור .
אופן הכנה :
במיקסר או בקערה שמים קודם את המצרכים היבשים ומערבבים, אחר כך מוסיפים את השמן ואת המים הפושרים, ללוש את הבצק בערך 5 דקות ואז שמים להתפחה שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו (אני אוהבת להתפיח כמה שעות במקרר) .
לאחר מכן מרדדים את הבצק לגודל הרצוי, מורחים רסק עגבניות (אני שמתי ברסק קצת מים, שמן זית ומעט טימין), מפזרים גבינות שאוהבים וכמובן גם תוספות שאוהבים בפיצה .
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות לבערך חצי שעה .