קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
במחבת רחבה ועמוקה נמיס את כל מרכיבי הרוטב ,
נוסיף את הכנפיים ונבשל על אש בינונית למשך 20 דקות, מידי פעם נהפוך את הכנפיים כך ששני הצדדים יקבלו מהרוטב הנהדר,
לאחר 20 דקות בישול נגביר את האש ונמשיך לבשל את הכנפיים ברוטב, חשוב מאוד כל כמה דקות להפוך את הכנפיים.
נוריד מהאש כאשר הרוטב מסמיך ומתקרמל.
מומלץ להגש מעל בצל ירוק או שומשום לבן קלוי .
בתאבון !