לןגן

בשר צלי האנגוס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/04/2023 | 19:16
בשר צלי האנגוס

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את הבשר בתוך סיר עם מים ,גזר ,בצל יבש,כרפס ,עלי דפנה ופלפל אנגלי טחבדח 3 שעות

  2. לתת להתקרר ולהעביר את הבשר לצלחת ולהעביר למקרר למשך הלילה

  3. גם את הנוזלים נשמור במקרר

  4. הכנת הצלי

  5. לחתוך את הבצלים היבשים לפרוסות ונטגן עד להשחמה עם כפית מלח וכפית סוכר

  6. לפרוס את הבשר לפרוסותת דקות

  7. נוסיף את הפטריות לסיר ונסדר מעל את פרוסות הבשר

  8. לקחת קערה לשים 2 כוסות מהרוטב של הבשר להוסיף את התבלינים ,סילאן ונערבב היטב ונשפוך מעל הבשר לתת לזה לרתוח ולהוסיף את היין ,להנמיח את הגז ולבשל בערך שעתיים

  9. כשהבשר מתרכך והנוזלים מצטמצמים להוסיף את הערמונים ולבשל עוד כמה דקות

  10. מי שרוצה רוטב סמיך לקראת סוף הבישול

  11. לערבב כפית קורנפלור עם רבע כוס מים ולשפוך מעל הבשר

  12. את הכוסברה לקצוץ ולפזר מעל

  13. בהצלחה ❤️

  14. תפוח אדמה

  15. לחמם תנור 200 מעלות

  16. לשים בקערה את התופחי אדמה והבטטות נוביף שמן זית ,טימין יבש,פלפל שחור ומלח גס הערבה טוב

  17. לסדר בתבנית על נייר אפיה

  18. להוסיף טימין טרי ולאפות עד לקבלת צבע חום

  19. אפשר להבריש באמצע האםיה שוב עם שמן זית