קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מוציאים את השניצלים מהמקרר ומניחים להם להגיע לטמפרטורת החדר.
את הביצים טורפים עם המלח, הכורכום, הכמון, פפריקה מתוקה והפלפל השחור מוסיפים את השניצלים לבלילת הביצים כך שכל השניצלים יהיו מכוסים בבלילת הביצים.
מכניסים למקרר למשך לילה אחד או למשך שעתיים.
משטחים את קמח המצה בצלחת רחבה ושטוחה. מסדרים את הצלחות לצד הכיריים כך שהסדר משמאל לימין יהיה: ביצה, קמח מצה, מחבת. בעזרת מזלג, מעבירים שניצל אחד מן ביצה אל קמח המצה ומהדקים, הופכים וחוזרים על הפעולה טובלים שוב בביצה ולאחר מכן בקמח מצה מכניסים למחבת שניים או שלושה שניצלים (תלוי בגודל) ומטגנים בחום בינוני 3-4 דקות, עד שהשניצל זהוב-שחום. הופכים את השניצלים ומטגנים 2-3 דקות נוספות. מוציאים ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן. מגישים חם. טעים טעים בתיאבון.