קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה שמים את כל המרכיבים של הקציצות מערבבים היטב ומניחים למנוחה של חצי שעה.
בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל עד לשקיפות מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב מוסיפים רסק עגבניות מערבבים מוסיפים מים מביאים לרתיחה.
מכינים קציצות עגולות ומסדרים בתוך הסיר מוסיפים את קוביות תפו"א ומכים במים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30-45 דקות או עד שתפו"א רכים.
מגישים עם אורז לבן.