לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/04/2023 | 18:35
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: פשטידה קלה להכנה ומתאימה לארוחת ערב

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הברוקולי לפרחים שוטפים ומבשלים במי מלח למשך 10-15 דקות מכבים את הגז ומסננים את הברוקולי.

  2. בקערה שמים את כל המצרכים והתבלינים מערבבים מוסיפים את הברוקולי לאחר שהתקרר מעט מערבבים קלות.

  3. משמנים תבנית חד פעמי במעט שמן זית מעבירים את התערובת לתבנית מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת למראה יפה, משתדלים להעמיד את התפרחות כשהן פונות כלפי מעלה. אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה מזהיבים מעט.