לןגן

פסטייל ממולא בפטה כבד בקר

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 11/04/2023 | 21:35
פסטייל ממולא בפטה כבד בקר

תקציר המתכון: פסטייל ממולא בפטה כבד בקר טעים ברמות ❤️סיון מלול❤️

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פסטייל ממולא בפטה כבד בקר

  2. למילוי:

  3. לצלות 300 גר' כבד בקר עם מעט מלח, בגריל כמה דקות עד שמשנה את צבעו לאפור משניי הצדדים נוציא ונשטוף אותו...בנתיים על הגז נבשל 3 ביצים נסנן ונקלף.

  4. במחבת נטגן עם מעט שמן בצל סגול קצוץ להזהבה. ❤️סיון מלול❤️

  5. במעבד מזון נשים את הביצים הכבד והבצל עם השמן נוסיף כף סילאן+ כפית כמון מלח ופלפל לפי טעמכם ונקצוץ הכל לתערובת אחידה... שפרו טעמים לטעם הרצוי

  6. לפסטייל: נקלף 5 תפוחי אדמה

  7. (קליפה אדומה) ונחתוך לרבעים, נניח בסיר נמלא מים עד לגובה ונבשל עם כף אבקת מרק עוף עד להתרככות... במסננת נסנן את תפוחי האדמה ונחזיר לסיר ונמשיך לבשל תוך הקפצה מידי פעם של תפוחי האדמה וזה כיוון שצריך להגיע למצב שלא ישארו נוזלים... התהליך לוקח בדיוק 5 דקות.💕סיון מלול💕

  8. נמעך את תפוחי אדמה לפירה עם 3 כפות שמן מלח ופלפל לבן לפי טעמכם כאן שפרו טעמים ואז הוסיפו ביצה 1 (לא מבושלת) והמשיכו למעוך עד שהיא נטמעת.

  9. עם ידיים משומנות ניקח כמות פירה בגודל של כדור טניס, נפתח נמלא באמצע ונסגור את הכדור, נפדר בקמח תפוחי אדמה (בימות השנה בקמח רגיל) נעביר לבלילה של ביצים טרופות ונטגן (סה"כ 3 ביצים עם רבע כוס מים יחד). בהצלחה

  10. ***את המילוי ניתן למלא רק עם ביצים אם אתם רוצים פרווה