תקציר המתכון: מתכון מנצח טעים מאד
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את החצילים לקוביות וממליחים מנגבים מעט, מטגנים את קוביות החצילים עד להזהבה מוציאים ושמים בקערה, מטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה ומוסיפים לקוביות החצילים מטגנים את האגוזים ומוסיפים לקערת החצילים. במחבט נפרדת שמים את הסילאן ומיץ לימון ומערבבים מבשלים על אש נמוכה 2-3 דקות מוסיפים את האגוזים הקצוצים, החצילים הבצל והשום ומבשלים בערך 5 דקות על אש בינונית מידי פעם מערבבים.
מוציאים מהאש ומקררים אוכלים ונהנים.