לןגן

סופלה שוקולד לפסח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 06/04/2023 | 18:23
סופלה שוקולד לפסח

תקציר המתכון: אותו סופלה, רק עם התאמות לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום 180 מעלות צלסיוס.

  2. ממיסים בבן מרי, 200 שוקולד וחמאה, מורידים מהאש

  3. מוספים סוכר ומערבבים

  4. ומוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים, מוסיפים קמח מצה לפסח ומערבבים

  5. יוצקים לתבניות אישיות (מומלץ להשתמש בקנקן)

  6. שמים 1-2 קוביות שוקולד בתוך כל תבנית אישית ואופים כ-12 דקות בחום של 180 מעלות צלסיוס

  7. # אצלי מעדיפים עם סוכר ולא עם אבקת סוכר