לןגן

גבינה בהכנה ביתית מאשל

מאת: עינת דגא, פורסם: 29/03/2023 | 14:25

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את האשל או גיל מרתיחים בסיר על האש.

  2. ברגע שמתחיל לצאת מים מוסיפים שמנת חמוצה.

  3. מוסיפים מלח ומיץ לימון ומבשלים עוד 15 דקות.

  4. בתוך קערה שמים מסננת ועל המסננת שמים חיתול. שופכים את כל האשל לתוך החיתול בשלב זה ניתן להוסיף שידרוגים כמו שמיר, שום, זיתים וכו'.

  5. סוגרים תולים מחכים שכל המים יתנקזו. ובתיאבון