תקציר המתכון: סוג של עוגת גלידה עם מקפיאים אותה ליותר מ24 שעות
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
הוראות הכנה לבסיס
מקציפים את החלמונים והסוכר לקצף קשה ומבריק
מוסיפים קוקוס מערבבים היטב אופים בתבנית עגולה מספר 26 בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה מוציאים ומקררים
אופן ההכנה למוס
ממיסים את השוקולד בהן מרי כשהוא נמס לגמרי מסירים מהאש מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני ומקררים ,כחצי שעה.
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר מערבבים עם תערובת השוקולד מורחים את המוס על הבסיס האפוי ושמים במקרר לכמה שעות