לןגן

קניידלך

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 24/03/2023 | 20:54
קניידלך

תקציר המתכון: קניידלך סמדר יפרח

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני שמה את הביצים בקערה ומערבבת היטב בעזרת מזלג כ-30 שניות, אני מוסיפה את המי סודה והשמן ומערבבת היטב, אני מוסיפה את הקמח מצה, מלח ופלפל שחור ומערבבת, אני עוטפת את הקערה בניילון נצמד ומכניסה למקרר כחצי שעה/שעה שהתערובת תיתקשה מעט.

  2. מרק: אני שמה מים בסיר, מחכה שהמים יתחממו, אני מוסיפה ירקות, מלח, פלפל שחור, ומעט כורכום (אפשר להכין איזה מרק שרוצים מרק ירקות, מרק צח, אפשר לשים מים עם מלח בסיר להכין את הכדורים, ולאחר מכן להקפיא)

  3. אני מוציאה את הקערה מהמקרר, שמה מעט מאוד שמן בידיים, לוקחת מעט מהתערובת ומגלגלת לכדור, אני שמה את הכדורים בסיר כשהמרק רותח, אני מנמיכה את הלהבה לבינונית ומבשלת עוד כ-25 דקות.

  4. שימו לב: הכדורים קלים ורכים.

  5. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨