לןגן

קרקר גרעינים

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 24/03/2023 | 20:15
קרקר גרעינים

תקציר המתכון: מתכון מעולה , מעולה כארוחת ביניים

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה בינונית.

  2. 2. מערבבים את כל החומרים הרטובים בקערה נוספת.

  3. 3. יוצקים את החומרים הרטובים על החומרים היבשים, ומערבבים נמרצות למשך דקה. התערובת תהיה נוזלית למדיי.

  4. 4. מחממים תנור ל 160 טורבו למשך 10 דקות.

  5. 5. מרפדים תבנית תנור שטוחה בנייר אפיה ויוצקים חצי מהתערובת לתבנית (חצי תערובת שוקלת 475 גרם). והחצי השני לתבנית אחרת אותו דבר.

  6. 6. בעזרת גב כף משטיחים בסבלנות את הבלילה לקבלת משטח אחיד ודק. משהים ל- 10 דקות.

  7. 7. אופים 45 דקות (לאחר 25 דקות לערך מומלץ לסובב את התבנית שבתנור ליצירת אפיה אחידה).

  8. 8. מוציאים מהתנור, מניחים את נייר האפייה עם הקרקר הענק על משטח השיש ומרפדים את אותה התבנית בנייר אפייה חדש.

  9. 9. מצננים היטב ושוברים לחתיכות לא אחידות בגודל הרצוי. שומרים בקופסא אטומה- נשמר כשבועיים!