לןגן

אורז עם עגל

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 22/03/2023 | 11:53
אורז עם עגל

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לטגן את הבצל עד שקיפות

  2. 2. להוסיף את קוביות הכתף טלה ולהוסיף מים כך שייכסה כ 2-3 ס"מ מעל הבשק ולבשל על אש קטנה בינונית כשעה- שעה ורבע עד שרך.

  3. 3. כשהבשר מוכן יש להוסיך גזר, סוכר ותבלינים. לבשל ביחד עד ריכוך הגזר.

  4. 4. מוסיפים אורז בסמטי, על כל כוס אורז , 1 + 3/4 כוסות מים בעדיפות מים רותחים.

  5. 5. כשרותח להקטין ללהבה קטנה, לחורר בעזרת כף פלסטיק או עץ במספר מקומות ולערבב היטב, לבשל יחד עוד 15-20 דקות, תלוי בחברה של האורז. האור צריך להיות רך. לכבות להבה.

  6. 6. לפתוח , הוריד מהכיריים ולערבב כל 15 דקות מספר במשך 3-4 פעמיים על מנת שלא יהיה גושי.