קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1. לטגן את הבצל עד שקיפות
2. להוסיף את קוביות הכתף טלה ולהוסיף מים כך שייכסה כ 2-3 ס"מ מעל הבשק ולבשל על אש קטנה בינונית כשעה- שעה ורבע עד שרך.
3. כשהבשר מוכן יש להוסיך גזר, סוכר ותבלינים. לבשל ביחד עד ריכוך הגזר.
4. מוסיפים אורז בסמטי, על כל כוס אורז , 1 + 3/4 כוסות מים בעדיפות מים רותחים.
5. כשרותח להקטין ללהבה קטנה, לחורר בעזרת כף פלסטיק או עץ במספר מקומות ולערבב היטב, לבשל יחד עוד 15-20 דקות, תלוי בחברה של האורז. האור צריך להיות רך. לכבות להבה.
6. לפתוח , הוריד מהכיריים ולערבב כל 15 דקות מספר במשך 3-4 פעמיים על מנת שלא יהיה גושי.