קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף את הביצים עם הסוכר התמצית שקדים והמלח לקצף תפוח ובהיר
להפסיק את פעולת המיקסר
בתנועת קיפול להוסיף את הקורנפלור האבקת האפיה והשקדים הטחונים
לצקת בתבנית בנונית משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כ-10 דקות
לקרר היטב
בעזרת קורצן לקרוץ 15 עיגולים
את השארית של העוגה לפורר לפרורים
לקצפת
1 כוס שמנת מתוקה
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
להקציף לקצף יציב
על בסיס עוגיה להניח שוקולד קפוא לזלף קצפת ולגלגל בפירורים
באהבה נועם זיגדון ❤️