קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. לנקות היטב את הכנפיים ולהוריד את השיערות וכל המיותר
2. לערבב את התערובת ולהבריש את הכנפיים
3. לשים במקרר את הכנפיים לשעה עד שעתיים
4. לחמם תנור בטורבו 180 מעלות מראש
5. לשים את הכנפיים במגש זכוכית מכוסה בנייר אלומיניום או בשקית צלייה לפי בחירה למששך שעה ורבע.
6. במידה ושמים במגש מכוסה, יש להוסיף תוכנית של צלייה למשך 5 דקות בטמפ' 200 מעלות
7. לשים לב לכנפיים שלא יישרפו יותר מדי
8. בתתאבון