לןגן

גבינת קוטג' ביתי

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 12/03/2023 | 12:55

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח הכל על האש. איך שרתח לכבות ישר. אמור להיות רך. לקרר. כשקר לשים בשק ניתן להכין מחיתול טטרא.יש לתלות את השק. כל פעם צריך לצאת מים. את המים לשמור הקופסא נפרדת. אפשר לסחוט. ברגע שמפסיק לצאת מים לוקח מספר שעות הגבינה מוכנה

  2. שק לנקות ישר במים נקיים.