לןגן

עוגת תפוחים

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 12/03/2023 | 12:46
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: העוגה האהובה עליי :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לקלף תפוחים, לחתוך לרצועות בעובי 2-3 מ"מ

  2. (לחצי, כל חצי לחתוך, אחר כך לעוד חצי).

  3. 2. לקחת חלבון להפריד מחלמון.

  4. 3. להוסיף לחלבון מעט מאוד מלח וכוס סוכר, לערבב במיקסר

  5. עד שנהיה קצף לבן, לשים בצד.

  6. 4. לקחת חלמון, להוסיף תמצית וניל או רום או מיץ לימון ולערבב עם מזלג.

  7. 5. לערבב חלמון עם חלבון בכף.

  8. 6. להוסיף קמח.

  9. 7. להוסיף תפוחים חתוכים מראש ולערבב.

  10. 8. למרוח חמאה על תבנית אפייה,

  11. 9.לשים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות, ל-40 דקות. באמצע, בתוכנית של פס למעלה ולמעטה

  12. בתאבון 🍏🍏🍏🍏