לןגן

חביתה יפנית - לסושי

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 12/03/2023 | 12:38

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה

  2. לערבב הכל. לשים מעט על המחבת, שיכבה דקה. יש להשתמש במחבת הכי קטנה שלי. כאשר אפשר יהיה להפריד מעט את הביצה בעזרת כף פלסטיק, לקפל אותה ל-1/3 ואח"כ לעוד 1/3. לטגן מספר שניות. להוסיף עוד בלילה, הפעם להתחיל לקפל מהצד של החביתה הקודמת. ככה עד שתגמר הבלילה.