לןגן

מרק עדשים

מאת: נטשה ויינר, פורסם: 12/03/2023 | 12:30
מרק עדשים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לחמם שמן זית בסיר, לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום ולטגן קלות

  2. 2. להוסיף גזר ולערבב

  3. 3. להוסיף עדשים ולערבב היטב

  4. 4. לשפוף כ 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה ולתבל

  5. 5. כאשר המרק רותח , יש להנמיך את האש לנמוכה

  6. 6. לערבב מדי פעם

  7. 7. בישול כ20 עד 25 דק'