לןגן

מג'דרה

מאת: חנה גולן, פורסם: 11/03/2023 | 07:56

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבצלים, וחותכים אותם לרצועות דקות.

  2. מחממים את השמן בסיר גדול, ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.

  3. מוסיפים את האורז, ומטגנים עם הבצל עוד כשתי דקות, תוך כדי בחישה.

  4. מוסיפים את העדשים ומערבבים.

  5. מוסיפים את המים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה.

  6. טועמים ומוסיפים עוד קצת מלח באם יש צורך.

  7. מנמיכים את להבת הגז לחום הנמוך ביותר, מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה.

  8. מכבים את האש.

  9. פותחים את מכסה הסיר, מערבבים קלות את המג'דרה ומכסים שוב לרבע שעה

  10. מפזרים בצל ירוק קצוץ טרם ההגשה