לןגן

פשטידת אטריות וגבינות מהמטבח הבולגרי הכי מהירה להכנה של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 09/03/2023 | 07:08
פשטידת אטריות וגבינות מהמטבח הבולגרי הכי מהירה להכנה של סבתא לאה

תקציר המתכון: פשטידה טעימה מפנקת מושלמת שקשה להפסיק לאכול! כל אחד יכול, וכן אפשר גם ללא גלוטן.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

נדרש

לפשטידה

לציפוי מעל

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שוטפים ומסננים היטב

  2. מעבירים לקערה עם מעט שמן ומערבבים

  3. מוסיפים לקערת האטריות את כל מרכיבי הפשטידה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה

  4. מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית משומנת היטב

  5. מפזרים קוביות חמאה וגבינה צהובה מגוררת מעל

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות או עד להשלמה יפה

  7. מוציאים מהתנור מקררים מעט ומגישים

  8. זהו חברות וחברים רוצו למטבח

  9. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה