לןגן

קדרת בשר וארטישוק ירושלמי מדהימה

מאת: איציק שלמה, פורסם: 19/02/2023 | 16:45
קדרת בשר וארטישוק ירושלמי מדהימה

תקציר המתכון: באדיבות אחותי ומאקו https://www.youtube.com/watch?v=lg9X-Yg6Ayw https://www.instagram.com/david_guedj_chef/

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב:

אופן הכנה

  1. בסיר יצוק מוזגים השמן ומטגנים קוביות הבשר מכל הצדדים.

  2. מוסיפים הארטישוק,הבצל,הגזרים,הכרישה,סלרי ושיני שום, טימין ורוזמרין.

  3. בקערה נפרדת מוסיפים : סילאן,מלח פלפל,עלי דפנה,כורכום ומים חמים.

  4. מערבבים היטב ויוצקים לסיר.

  5. מערבבים הכל שיספוג נוזלים.

  6. (גובה הנוזלים פחות מהמצרכים בסיר)

  7. ולתנור עם מכסה סגור 170 מעלות טורבו ל 4 שעות