לןגן

מלפפונים כבושים

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 12/02/2023 | 18:07
מלפפונים כבושים

תקציר המתכון: מלפפונים כבושים טעימים וקראנצ'ים

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך ל-4 כל מלפפון, למעוך את שיני השום,.

  2. לשים בצנצנת מכל המצרכים חצי מהכמות מלבד המים, חומץ, שום, תבלין לחמוצים, מלח, עלי דפנה, עלי מרווה ואת המלפפונים,

  3. (אפשר להכין בצנצנת יותר גדולה אני הכנתי ב-2 צנצנות)

  4. להוסיף את השמיר ולדחוף פנימה בין המלפפונים, להוסיף את כל שארית המצרכים, ולמלא את הצנצנת במים מינרלים קרים כמעט עד הסוף.

  5. לעטוף את הצנצנת בניילון נצמד ולסגור במכסה.

  6. לשים את הצנצנת במקום חמים שלושה ימים, וכל יום לנער את הצנצנת ולהחזיר למקום חמים.

  7. אחרי 3 ימים המלפפונים החמוצים מוכנים טעימים וקראנצ'ים, לשמור במקרר.

  8. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨