קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
במרקם קצת נוזלי
לקערת המיקסר מוסיפים את כל חומרי מילוי הגבינה כולל חלמונים ומקציפים
לפחות 5 דקות עד לתערובת חלקה.
מוסיפים את קצף החלבונים ב3 פעמים ומערבבים בתנועות עטיפה
שופכים את תערובת הגבינה לתבנית מרפדים את התבנית ברצועות נייר עיתון רטוב ואופים
בחום 130 מעלות בטורבו. במשך שעתיים
אם לאחר שעתיים העוגה מעט רוטטת אך יציבה ניתן להוציא יישר מהתנור