לןגן

עוגת פרג

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 08/02/2023 | 17:29
עוגת פרג

תקציר המתכון: עוגת פרג בחושה קלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הקמח, פרג, קוקוס, אגוזים, אבקת אפיה, גרידת תפוז ומחצית מהסוכר, ולערבב היטב, להוסיף את השמן, תמצית וניל, ומיץ תפוזים, ולערבב היטב, להוסיף את החלמונים ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד.

  2. בקערה אחרת לשים את החלבונים, לערבל מעט, ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, ולערבל עד לקצף יציב.

  3. להוסיף את קצף החלבונים לתערובת - בהדרגה, ולערבב בצורת עטיפה עד לתערובת אחידה.

  4. לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתוך התבנית.

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות, ולאפות כ-40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש.

  6. להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין, לפזר מעל אבקת סוכר.

  7. העוגה מאוד טעימה.

  8. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨