לןגן

מרק עדשים כתומות ואטריות דקיקות

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/02/2023 | 13:18
מרק עדשים כתומות ואטריות דקיקות

תקציר המתכון: מרק טעים מאוד מאוד, שהוא כמו ארוחה שלמה. מתאים לחודשי החורף הקרים. קרדיט למתכון של ניקי ב.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם סיר עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לגרד את הגזרים בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל

  2. להוסיף את העדשים, מים, תבלינים ושורשים. להרתיח, להנמיך את האש ולבשל כ - 30 דקות

  3. להוסיף את האיטריות לבשל עוד 5 – 6 דקות, לטעום ולשפר טעמים