תקציר המתכון: מרק טעים מאוד מאוד, שהוא כמו ארוחה שלמה. מתאים לחודשי החורף הקרים. קרדיט למתכון של ניקי ב.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם סיר עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לגרד את הגזרים בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל
להוסיף את העדשים, מים, תבלינים ושורשים. להרתיח, להנמיך את האש ולבשל כ - 30 דקות
להוסיף את האיטריות לבשל עוד 5 – 6 דקות, לטעום ולשפר טעמים