לןגן

פוטטוס מוקרם עם שמנת ותוספות

מאת: שרית מגיני, פורסם: 04/02/2023 | 18:00

תקציר המתכון: פוטטוס מוקרם כמו בדוכן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את התפוא, כאשר הם שלמים ועם הקליפה בתוך סיר גדול עם מים

  2. לאחר מכן להעביר את התפוא המבושלים לתנור להשחמה על 220 מעלות

  3. בינתיים מבשלים את הרוטב שמנת: שמים חמאה בסיר, ומקפיצים את הפטריות

  4. לאחר מיכן מוסיפים את השמנת לבישול, אני שמה 2-3 מכלים

  5. לתבל במלח, אבקת מרק עוף ומעט אגוז מוסקט

  6. להרתיח ואחכ להנמיך את הלהבה

  7. הרכבת המנה:

  8. לחתוך את התפוא לחצי לאורכו

  9. לגרד קצת את הבפנוכו עם מזלג

  10. להוסיף מעט מהרוטב שמנת, על זה זיתים ותירס, על זה פתיתים גבינה צהובה ועל הכל מלא רוטב שמנת ופטריות

  11. בתאבון