תקציר המתכון: מתכון למרק עוף תימני הטוב ביותר
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בדרך כלל מגישים את המרק תימני עם לחוח וחילבה.
מתכון ללחוח בקישור https://youtu.be/LPySGwXC0pM
מתכון לחילבה בקישור https://youtu.be/tjx0RecmOk0
המרק תימני הם שמים את המים מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את הירקות והעוף (אני אוהבת לטגן את הירקות והעוף לפני שאני מוסיפה את המים) ולכן זה המתכון למרק עוף תימני הטוב ביותר וטעים יותר.
אופן ההכנה: לחמם שמן בסיר על הגז על אש גבוהה, להוסיף את העוף ולטגן מכל הצדדים, להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן מכל הצדדים עד להזהבה קלה, ולערבב מידי פעם ולהפוך את העוף לצד השני, להוסיף כ-3 ליטר מים, בצל ושום ולערבב, לכסות במכסה כחצי מהסיר ולהביא לרתיחה, ולהוציא את הקצף, להוסיף חוויאג', מלח ופלפל שחור ולערבב, לכסות במכסה כחצי מהסיר ולבשל ומבשלת עוד כ-40 דקות על להבה בינונית, אפשר לבדוק שתפוחי האדמה מתרככים ולהוסיף את הכוסברה ולבשל עוד כ-5 דקות, לטעום ואם צריך להוסיף מלח ולערבב, והמרק מוכן.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨
https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q קישור לסרטון המלא https://youtu.be/g4Z8JUFyduo