לןגן

בורקס תרד וגבינות

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 30/01/2023 | 19:13
בורקס תרד וגבינות

תקציר המתכון: בורקס תרד וגבינות מבצק עלים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את התרד במחבת עם כף מים ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב לסנן ולקצוץ מעט ולהעביר לקערה, להוסיף לקערה את הגבינות ולערבב היטב לתערובת אחידה..

  2. לפזר מעט קמח על משטח העבודה, ולהניח את הבצק עלים, לפזר מעט קמח מעל הבצק ולחתוך את הבצק ל-3 חלקים.

  3. לשים מהמילוי על הבצק שורה בקצה, ולגלגל בעדינות, להדק בצדדים, ולגלגל לצורת חילזון, את הקצה הסופי של הבצק להכניס מתחת באמצע.

  4. להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום, להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ולאפות כחצי שעה עד לצבע זהוב יפה.

  5. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨

  6. https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q קישור לסרטון המלא https://youtu.be/_iBjDvP_wck