תקציר המתכון: עוגיות סולת רכות ומתמוססות בכל ביס
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשים בסיר את כל מצרכי הסירופ, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עוד כ-10 דקות, עד שהסירופ נהיה סמיך, להניח בצד.
לשים בקערה את החמאה ואבקת סוכר ולערבב היטב לתערובת אחידה, להוסיף תמציתוניל וביצים והמשיכו לערבב לתערובת אחידה, להוסיף את כל החומרים היבשים וללוש לבצק אחיד רך וגמיש, לקחת חלק מהבצק וליצור צורות, ,עיגולים מאורכים לא חשוב איה צורה, אפשר לשים שקד באמצע העוגיה, או לפזר מעל מעט אגוזים טחונים, לחרוץ חריצים עם סכין (ליופי), לשים על תבנית אפייה עם נייר אפייה משומן מעט, לערבב את הביצה והמים ולמרוח מעל כל עוגיה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 ולאפות כ-20/25 דקות, עד לצבע זהוב יפה.
ליצוק מעל העוגיות החמות את הסירופ הקר, הניחו לעוגיות לספוג את הסירופ.
עוגיות כל כך טעימות שלא תפסיקו לנשנש.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, ✨תודה רבה✨