תקציר המתכון: הקלות שבפשטות
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות
מרתיחים מים בסיר. מוסיפים מלח, פלפל שחור, גריל עוף וקצת כמון ומבשלים את תפוחי האדמה כ- 5 דקות עד שהם רכים, אבל לא יותר מדי ומעבירים למסננת להתקררות
מערבבים 2 כפות קמח עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית גריל וקורט פלפל שחור. מפזרים את הקמח על תפוחי האדמה מערבבים שיצופו מכל הצדדים
טובלים את תפוחי האדמה בביצה ומצפים בפירורי לחם עם קצת מלח
מטגנים ובתיאבון