תקציר המתכון: עוף עם שומר ראשי ארטישוק גבעולי סלרי וזיתים סיון אסולין❤️
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
קילו חלקי עוף נשטוף היטב נפזר מעל מלח ומעט לימון סחוט נמתין 20 דקות ונשטוף היטב בסיר נטגן 4 גבעולי סלרי חתוכים גס גמבה אדומה 1 חתוכה לרצועות לכמה דקות נוסיף את העוף ונטגן משניי הצדדים להזהבה לאחר מכן נוסיף 2 כוסות זיתים מגולענים, 2 שומר חתוכים לפרוסות, חצי שקית ראשי ארטישוק חתוכים לפרוסות ו3 שיני שום חתוכים לפרוסות נערבב בקערה 4 כוסות מים רותחים עם כף פפריקה מתוקה, חצי כפית כורכום, כפית כמון, כף אבקת מרק עוף, רבע כפית פלפל לבן, נערבב ונשפוך לסיר.
נביא לרתיחה נטעם, נשפר טעמים בתבלינים שתרצו להוסיף מהרשימה במתכון לפי טעמכם,ננמיך את הלבה ונבשל עם חצי מכסה פתוח עד שהנוזלים מצטמצמים.
בתיאבון ❤️סיון אסולין ❤️