קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מבשלים את הבשר בסיר בינוני עם מים( כמות מים מעל הבשר כ 3 ס"מ.) כשעה ומסירים את הקצף שנוצר כל הזמן.
חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים לסיר.
אחרי חצי שעה מוסיפים את העגבניה חתוכה לרבעים.
אחרי חצי שעה מוסיפים החווא'ג למרק ומבשלים עוד חצי שעה.
אח"כ להוסיף את רסק העגבניות והתפוח אדמה כשהם חצויים
להוסיף השום והכוסברה.
לבשל על אש קטנה עד שהבשר מאד רך והמרק סמיך.