לןגן

רולדות בצק פריך במילוי תפוחים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/01/2023 | 08:21
רולדות בצק פריך במילוי תפוחים

תקציר המתכון: רולדות בצק פריך במילוי תפוחים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק פריך מהסרטים לכל מילוי אפשרי

  2. ביצה 1 🥰סיון אסולין😍

  3. כוס שמן שתייה קרה

  4. מרגרינה 200 גר' 1 להמיס מעט

  5. 2 אבקת אפייה, 2 סוכר וניל, 2 כפות סוכר קורט מלח כוס מיץ תפוזים, קמח כמה שנכנס... לבצק נעים ורך. נניח בצד כעת נכין את התפוחים🥰סיון אסולין🥰

  6. במחבת שטוחה נשים חצי כוס סוכר+ 6 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות שהסוכר נמס והתפוחים מתרככים נוסיף חצי כוס צימוקים, כוס אגוזי מלך שבורים גס, 2 כפות לימון סחוט, כף קינמון נערבב הכל יחד עד שהנוזלים מעט מתאדים. לתת לתערובת להתקרר היטב, נחתוך את הבצק ל 3 נפתח כדור לעלה נמלא בקצה ונגלגל...נניח על נייר אפייה ונעשה חריצים לא עד הסוף זה רק יתן לנו סימן לחתוך יפה לאחר האפייה.❤️סיון אסולין 😄

  7. נאפה בחום 180 מעלות עד להשחמה יפה, נמתין שיתקררו ואז נפזר עליהם אבקת סוכר