תקציר המתכון: רולדות בצק פריך במילוי תפוחים
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בצק פריך מהסרטים לכל מילוי אפשרי
ביצה 1 🥰סיון אסולין😍
כוס שמן שתייה קרה
מרגרינה 200 גר' 1 להמיס מעט
2 אבקת אפייה, 2 סוכר וניל, 2 כפות סוכר קורט מלח כוס מיץ תפוזים, קמח כמה שנכנס... לבצק נעים ורך. נניח בצד כעת נכין את התפוחים🥰סיון אסולין🥰
במחבת שטוחה נשים חצי כוס סוכר+ 6 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות שהסוכר נמס והתפוחים מתרככים נוסיף חצי כוס צימוקים, כוס אגוזי מלך שבורים גס, 2 כפות לימון סחוט, כף קינמון נערבב הכל יחד עד שהנוזלים מעט מתאדים. לתת לתערובת להתקרר היטב, נחתוך את הבצק ל 3 נפתח כדור לעלה נמלא בקצה ונגלגל...נניח על נייר אפייה ונעשה חריצים לא עד הסוף זה רק יתן לנו סימן לחתוך יפה לאחר האפייה.❤️סיון אסולין 😄
נאפה בחום 180 מעלות עד להשחמה יפה, נמתין שיתקררו ואז נפזר עליהם אבקת סוכר