תקציר המתכון: חורף, קר בחוץ. ורוצים לאכול מרק סמיך, כשהכל מכל בסיר אחד
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את כל המרכיבים פרט לאיטריות עד שהגזרים והכנפיים רכים
לקראת סוף הבישול להוסיף את האטריות ולהמשיך ולבשל את המרק עוד 10 דקות
לטעום ולשפר טעמים. מי שאוהבת יכולה להוסיף רוטב סויה. אני לא הוספתי
להוציא מהמרק את כל הירק ולזרוק אותו. להוציא את הכנפיים של העוף, להסיר את העור ולחתוך את העוף לחתיכות קטנות ולהחזיר לסיר