תקציר המתכון: מתכון לסלט פריקה עם פטריות מרענן של עינב חקון מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל את הפריקה בסיר מלא מים עם חצי כפית מלח (כמו פסטה) בערך 15 דקות עד ריכוך.
לסנן את המים מהפריקה וזה מוכן לאכילה.
לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות
לקצוץ את כל הירקות
לטגן את הבצל הקצוץ במחבת עמוקה עד להשחמה
להוסיף את הפטריות למחבת ולטגן עד ריכוך קל
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם
לקלות בתנור את השקדים והצנוברים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 10 דקות
להגשה: לערבב בקערה גדולה את הפריקה, הפטריות המטוגנות עם הבצל, כוסברה ופטרוזיליה, גרגירי רימון, צנוברים והשקדים הקלויים
להוסיף לסלט את כל מרכיבי הרוטב ולערבב היטב.
לפזר מעל עוד גרגירי רימון ולהגיש.