לןגן

בולונז פרסי - לירון ספיר

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 31/12/2022 | 11:22
בולונז פרסי - לירון ספיר

תקציר המתכון: מתכון בולונז פרסי של לירון ספיר מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר רחב את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו עם כף עץ עד שהבשר משחים.

  2. להוסיף עגבניות מרוסקות ולערבב היטב.

  3. להוסיף רסק עגבניות, מים, פלפל, מלח וסילאן ולערבב היטב.

  4. לסגור את המכסה, להביא לרתיחה לכמה דקות ולהוריד את הלהבה. לבשל כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים.

  5. להוסיף את הספגטי המבושל לסיר ולערבב היטב, שהכול יקבל טעם וצבע. לאחר מכן להעביר את התערובת לקערה ולהניח בצד.

  6. ממשיכים לעבוד עם אותו הסיר - לצקת 2 כפות שמן ולהניח טורטייה בתחתית. להחזיר את תערובת הפסטה עם הרוטב לסיר מעל הטורטייה.

  7. לבשל כ-7 דקות על להבה גדולה ואז להנמיך את הלהבה ולבשל למשך 20 דקות נוספות.

  8. בסיום, להפוך את תכולת הסיר על צלחת גדולה ולהגיש.