קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מוציאים את חזה העוף המשוטח לשניצלים מהמקרר, כ- 20 דקות לפני ההכנה.
טורפים ביצים וחרדל בצלחת עמוקה. בצלחת נפרדת מערבבים פירורי לחם, שומשום, פפריקה ומלח.
טובלים חזה עוף בתערובת פירורי הלחם, לאחר מכן בביצה ושוב בפירורי הלחם.
מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס"מ.
מטגנים את השניצלים 3-4 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג