קלנולי מטוגן ובמילוי קצפת
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/12/2022 | 14:06
תקציר המתכון:
אתן חייבות לנסות אפשר לעשות את זה פרווה עם קצפת צמחית
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
10 קלנוני
-
כוס סוכר
-
כפית קינמון
למילוי
-
1 שמנת מתוקה
-
2 כפות פודינג
-
2 כפות סוכר
-
אופן ההכנה
-
1)מטגנים את הקלנולי במעט שמן עד להזהבה
-
להיזהר לא לשרוף את זה כי זה מקבל צבע ממש מהר
-
2)מערבבים סוכר וקינמון וישר מהשמן מצפים את כולם בסוכר וקינמון
-
3)מקציפים את השמנת עם הפודינג והסוכר עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקלנולי
-
ויש לכם קינוח מושלם
אופן הכנה
-
-
1)מטגנים את הקלנולי במעט שמן עד להזהבה
-
להיזהר לא לשרוף את זה כי זה מקבל צבע ממש מהר
-
2)מערבבים סוכר וקינמון וישר מהשמן מצפים את כולם בסוכר וקינמון
-
3)מקציפים את השמנת עם הפודינג והסוכר עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקלנולי
-
ויש לכם קינוח מושלם