לןגן

קלנולי מטוגן ובמילוי קצפת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/12/2022 | 14:06
קלנולי מטוגן ובמילוי קצפת

תקציר המתכון: אתן חייבות לנסות אפשר לעשות את זה פרווה עם קצפת צמחית

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הקלנולי במעט שמן עד להזהבה

  2. להיזהר לא לשרוף את זה כי זה מקבל צבע ממש מהר

  3. 2)מערבבים סוכר וקינמון וישר מהשמן מצפים את כולם בסוכר וקינמון

  4. 3)מקציפים את השמנת עם הפודינג והסוכר עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקלנולי

  5. ויש לכם קינוח מושלם