תקציר המתכון: מתכון של אורנית קודנצ׳יק מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחתוך את גרגרי התירס מהקלחים.
להביא לרתיחה את החלב השמנת והחמאה
להוסיף את התירס ולבשל כ-20 דקות.
לטחון בבלנדר מוט
לתבל במלח, פלפל, פרמזן ומעט צ'ילי
לחתוך את הפטריות לרצועות
במחבת נפרדת לטגן את הפטריות בשמן זית
לתבל במלח ופלפל.
*** לפולנטה פחות סמיכה ניתן להוסיף עוד חלב/שמנת מתוקה עד למרקם הרצוי.
לפזר מעל הפולנטה את הפטריות המטוגנות והפרמז'ן