לןגן

פטריות ממולאות - מירי. קוקי

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 14/12/2022 | 15:07
פטריות ממולאות - מירי. קוקי

תקציר המתכון: המתכון של מירי קוקי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד המשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי הפטריות

לציפוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן הכנת מילוי הפטריות: לטחון במעבד מזון את כל הירק והבצל ביחד ולהעביר לקערה

  2. להוסיף את הבשר הטחון, מלח, פלפל ובהרט ולערבב.

  3. למלא את הפטריות בצורה אחידה.

  4. לשים בקערה את הקורנפלור והקמח תירס ולערבב.

  5. לצפות את הפטריה הממולאת בביצה ואז בתערובת הקמח תירס והקורנפלור.

  6. לטגן את הפטריות עד שהן שחומות מכל הכיוונים.

  7. לרוטב: לטגן בסיר סוטאז' את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף סלרי

  8. להוסיף את כל התבלינים פלפל שחור, מלח, חוואייג' למרק ובהרט

  9. להוסיף מעט מים ולערבב

  10. להניח את הפטריות בסיר, למזוג מים רותחים עד גובה אמצע הפטריה ולבשל 40 דקות על להבה בינונית.

  11. מיד אח"כ להעביר לתנור ל-20 דקות על 180 מעלות.

  12. להגיש עם כוסברה קצוצה מעל.