לןגן

עוואמה - סופגניות מטוגנות עם סירופ סוכר ולימון

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 13/12/2022 | 17:25
עוואמה - סופגניות מטוגנות עם סירופ סוכר ולימון

תקציר המתכון: עוואמה משגע בסירופ מתקתק

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את התפוח האדמה בסיר עם מים ולבשל עד לריכוך, למעוך לפירה ולהניח בצד ל-10 דקות.

  2. להוסיף את הקמח, שמרים, סוכר והמלח ולערבב מעט, להוסיף חצי כוס מים ולערבב מעט, להוסיף עוד חצי כוס מים ולערבב לבלילה אחידה, שלא יהיו גושים הבלילה צריכה להיות דלילה כמו טחינה סמיכה, אם לא הגעתם למרקם הזה תוסיפו מעט מים, אני הוספתי בסך הכל 1 כוס מים, לכסות בניילון ניצמד ולהניח במקום חמים לשעה.

  3. הסירופ - לשים את המצרכים של הסירופ בסיר קטן ולערבב, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה, ולבשל עוד כ-10 דקות, נהיה סמיך מעט, להוציא את חתיכת הלימון, ולהניח בצ שיתקרר.

  4. שימו לב - הבצק צריך להיות עם בועות.

  5. לחמם שמן במחבת, ליצוק כף מהבלילה לתוך השמן, לטגן מכל הצדדים עד לצבע זהוב יפה, להוציא למסננת.

  6. לטבול בסירופ ולהוציא לקערה אחרת.

  7. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCLVtnNKLH7c56W2ODKs8kRw ✨תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/f0QwKO5i--E